Home Unieke bedrijfsruimte huren
Thumbnail for Unieke bedrijfsruimte huren

Unieke bedrijfsruimte huren

AfbeeldingAfbeelding

Word Nidum partner

Nidum is een house of inspiration waar diverse shops en showrooms samenkomen. Op deze unieke locatie van 6.000 m2, het monumentale Arsenaal in Grave, staan lifestyle, interieur, leisure, design en kunst centraal. Jouw bedrijf kan onderdeel worden van dit bijzondere concept op een karakteristieke locatie. Bij Nidum heeft geen huurders, maar partners.

Bijzondere belevingswereld

Nidum is een inspiratiecentrum met diversen merken uit het midden tot hoge segment. Alle partners bieden samen een hoge beleving.

De kracht van Nidum zit in het concept: samen een totaalbeleving bieden. De hoge belevingswereld van het house of inspiration wordt gecreëerd met partners uit het midden tot hoge segment, op vele vlakken. Van koffie en wijn tot sieraad, van interieur en outdoor tot events. Samen bieden wij de unieke wereld van Nidum.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Indrukwekkende locatie

Stap uit de gebaande paden en omarm de unieke sfeer van onze locatie. Nidum biedt een scala aan mogelijkheden aan haar partners. Naast dat het house of inspiration een unieke bedrijfsruimte verzorgt, kun je op onze locatie ook vergaderen, lunchen met jouw relaties of een bedrijfsevenement organiseren. Onze locatie is de ideale setting voor bijzondere ervaringen, van jou, je team en je relaties.

Nidum ligt in Grave, een vestingstad tussen Nijmegen en Den Bosch. De ligging zorgt ervoor dat jouw locatie goed bereikbaar is voor doelgroepen uit maar liefst drie provincies: Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

Meer dan een bedrijfsruimte

Nidum biedt een totaalbeleving, met een inspiratiecentrum, restaurant en boetiekhotel. Dit biedt de huurders van het house of inspiration unieke mogelijkheden.

Unieke locatie

Als shop of showroom in Nidum biedt je jouw relaties een unieke ervaring én ervaar je zelf hoe inspirerend jouw werkomgeving is. Iedere werkdag zie je de authentieke details van het monumentale Arsenaal, die de rijke geschiedenis van het pand laten zien. In tegenstelling tot een bedrijventerrein, kijk je vanuit Nidum naar buiten op de binnentuin van het Arsenaal en strek je in de pauze de benen tijdens een wandeling in het pittoreske centrum van de vestingstad Grave.

Hospitality

Tijdens de openingstijden van Nidum is de balie bij de entree bezet door een gastvrouw- of heer. Als je afspraken inplant, kun je jouw relatie dus met een gerust hart ontvangen.

In de panty’s van Nidum kun je gebruik maken van de verschillende koffie- en theemogelijkheden en daarmee ook jouw gasten gastvrij ontvangen.

Daarnaast wordt er op verschillende manieren reclame gemaakt voor het house of inspiration, waardoor ook jouw bedrijf continu onder de aandacht komt.

Faciliteiten

Zowel aan de entreezijde van Nidum als die van Ovum zijn meerdere parkeermogelijkheden. Het centrum bevat ook diverse blauwe zones. Bekijk de mogelijkheden via de onderstaande button.

Uiteraard zijn onze ruimtes ook voorzien van wifi. Hierdoor kun je in jouw bedrijfsruimte gebruik maken van een goede internetverbinding. Neem vooraf even contact op als je specifieke wensen hebt voor het gebruik van het netwerk.

Parkeermogelijkheden
Inpandige vergaderlocatie

De vele ruimtes van het Arsenaal bieden ook een vergaderlocatie. Daardoor kun je als partner van Nidum profiteren van een unieke vergaderlocatie op jouw eigen werkplek. Het grote scherm in de zaal van Ovum zorgt ervoor dat je ook presentaties kunt geven. Het restaurant biedt verschillende vergaderarrangementen aan en maakt het ook mogelijk om een vergadering af te sluiten met een lunch of diner.

Brede doelgroep

Nidum is een locatie voor iedereen: voor mensen die zich willen laten inspireren, particulieren die zich willen laten adviseren of een aankoop willen doen én (interieur)professionals die een project willen realiseren. Zowel op residentieel als hospitalitygebied bieden onze partners een ruim aanbod en daardoor ontvangen we ook een brede doelgroep in Grave.

De partners van Nidum bevinden zich allen in het midden tot hoge segment. Doordat er geen onderlinge concurrentie is, voorziet iedereen elkaar van een mooie doelgroep.

Restaurant en boetiekhotel

De beleving van Nidum wordt compleet gemaakt met de aanwezigheid van restaurant Ovum en Nidum Boetiekhotel. Beiden zijn ingericht met de collecties van de partners, waardoor het ook echte experiencerooms zijn. De ruimtes van zowel het restaurant en het hotel zijn bij beschikbaarheid ook te gebruiken om potentiële relaties te laten zien wat Nidum voor een project kan betekenen.

De aanwezigheid van de horeca biedt ook de mogelijkheid om jouw relatie(s) uit te nodigen voor een lunch of diner. Relaties uit het buitenland kun je een overnachting aanbieden.

Daarnaast zijn de gasten van de horeca ook een nieuwe doelgroep voor het house of inspiration.

Evenementen

In Nidum vinden regelmatig events plaats, die vele (nieuwe) bezoekers trekken. Hierdoor komt jouw bedrijf extra onder de aandacht bij een groter publiek.

Als partner van Nidum kun je ook je eigen events organiseren, of samen met enkele andere Nidum partners.

Samen maken we de beleving compleet!

Tarieven

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van het huren van een bedrijfsruimte in Nidum? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met een persoonlijke rondleiding.

Contact opnemen
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Samen zijn we Nidum

De partners van Nidum versterken elkaar. Ze bieden elkaar een nieuwe doelgroep en verruimen elkaars netwerk. Enkele keren per jaar vindt er een partnermeeting plaats waar geplande events, samenwerkingen, kansen en verbeterpunten worden besproken met elkaar.

Samen maken we beleving van Nidum compleet!

Complete beleving

Dankzij de aanwezigheid van restaurant Ovum en Nidum Boetiekhotel biedt Nidum een totaalbeleving. Beiden zijn ingericht met de collecties van de partners van Nidum en daardoor echte experiencerooms.

Daarnaast biedt de horeca extra mogelijkheden. Zowel op het gebied van gastvrijheid die een partner zijn relatie kan bieden, maar op het gebied van doelgroep. De gasten van het restaurant en het hotel maken tijdens hun bezoek ook kennis met het house of inspiration en de partners.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Het Arsenaal van GraveAfbeelding

Ontdek de mogelijkheden

Wil je meer weten over onze ruimtes en de zakelijke mogelijkheden bij Nidum? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen per mail. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Grave!

Maandaggesloten
Dinsdag10:00 – 18:00
Woensdag10:00 – 18:00
Donderdag10:00 – 00:00
Vrijdag10:00 – 00:00
Zaterdag10:00 – 00:00
Zondag10:00 – 00:00
Nidum
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave
info@nidum.nl 0486 745 745
Open route in Google Maps