Home Supporting partners

Supprting partners

Nidum wordt mede mogelijk gemaakt door de supporting partners van het house of inspiration.

Afbeelding
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

OFYR

OFYR ontsprong uit het verlangen van de oprichter om het koken buiten te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit. Het concept werd voor het eerst geïntroduceerd in Nederland in 2015 en is inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. Ondertussen is het assortiment uitgebreid met buitenmeubilair, kookgerei en zijn hoogwaardige accessoires ontwikkeld, waardoor OFYR meer is dan een product alleen; het is een volledig outdoor concept.

Bezoekers van Nidum kunnen OFYR ervaren in restaurant Ovum. In de binnentuin staat de OFYR Classic Storage Corten 100 PRO, waar de meest bijzondere gerechten op worden bereid.

PALUX Nederland

De keuken van het restaurant van Nidum, Ovum, is volledig vernieuwd. De installatie en apparatuur is vervangen door een hoogwaardig model X-Line vanuit de fabriek PALUX in Duitsland. PALUX Nederland is een keukenleverancier die kwalitatief hoogwaardige (bedrijfs-)keukens faciliteert voor de high-end horeca; institutionele markt, scheepvaart, en zorginstellingen. De apparatuur onderscheidt zich door hoge kwaliteit, vooruitstrevende techniek, moderne vormgeving en multifunctionaliteit.
PALUX heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd die borg staat voor professionele keukens waar duurzaamheid en bovenal een gave werkplek voorop staan. Tevens is PALUX Nederland recentelijk een nieuwe keukenlijn gestart voor het huishoudelijke segment en de semiprofessionele markt.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Schmidt Zeevis

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al meer dan 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Zij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. Dankzij een zeer grootschalig logistiek netwerk leveren zij iedere dag verse vis in heel Nederland. Daarnaast beleveren zij de scheepvaart in het Rotterdamse, Amsterdamse en Antwerpse havengebied, cruisemaatschappijen wereldwijd en exporteren ze zelfs naar alle continenten.

Bezoekers van Nidum kunnen de kwaliteit van Schmidt Zeevis ervaren in restaurant Ovum. Naast de diverse visgerechten op de kaart, is de high sea een echte aanrader om de verse producten te proeven.

Silk-ka

Silk-ka creëert zijden kunstbloemen en -planten die nauwelijks van echt te zijn onderscheiden. Voor elk seizoen wordt een nieuwe collectie ontworpen, waardoor er eindeloos gecombineerd kan worden met verschillende kleuren en soorten. De handgemaakte collecties zijn gemaakt van het beste zijde en garanderen een boeket dat nooit verwelkt. Silk-ka: flowers for life.

In Nidum wordt de beleving compleet gemaakt mede dankzij de bloemen en planten van Silk-ka die in het gehele pand terug te vinden zijn. In Nidum Store zal een deel van de collectie worden verkocht, zodat er ook thuis kan worden genoten van deze levensechte zijden creaties.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Thoonen Metaalbouw

De bezoekers van Nidum zien bij aankomst direct de nieuwe entree. Deze moderne ingang van staal en glas is gerealiseerd door Thoonen Metaalbouw uit Nijmegen. Deze partner van ons house of inspiration draagt met deze strakke aanbouw, in combinatie met het monumentale Arsenaal, direct bij aan de beleving die wordt neergezet.

Thoonen Metaalbouw is een modern geoutilleerd en geleid metaalbouwbedrijf dat is opgericht in 1897 waarbij inzet, vakmanschap en kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel staan. Zij hebben zich de laatste decennia in het bijzonder toegelegd op het produceren en monteren van metalen ramen, (automatische) deuren, fijn staalwerk en winkelpuien. Alle werkzaamheden worden op maat en met uiterste professionaliteit en naar specifieke wensen en eisen van de klant uitgevoerd.

Tijssen Mode

Al meer dan 75 jaar lang is Tijssen Mode dé herenmodezaak van Nijmegen. De exclusieve modewinkel bevindt zich aan de Burchtstraat in het centrum van Nijmegen. Hier vindt men een ruime selectie kleding voor verschillende stijlen en gelegenheden. Bij Tijssen Mode draait ‘t om mode met gevoel en oog voor detail om af te stylen.
Met hun maatwerk stemmen zij het pak of shirt af op ieders lijf en wensen. Tijssen Mode verzorgt de kleding van restaurant Ovum en zorgt ervoor dat de medewerkers er verzorgd uitzien.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

De supporting partners van Nidum