Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
1 / 4

Your Walls®

Goede geluidsomstandigheden zijn erg belangrijk, zowel thuis als in restaurants, instellingen of scholen. Met de akoestische panelen van Your Walls zorgen ervoor dat een ruimte minder galmt en prettig is om in te verblijven, praten en luisteren én zijn een stijlvolle toevoeging aan het interieur.

De wandpanelen creëren een gezonde geluidsomgeving voor jou, je gezin, je werknemers en je gasten. Een slechte akoestiek kan stress en hoofdpijn veroorzaken. Daarom zijn de panelen ook voor op kantoor een zeer waardevolle toevoeging. Het maakt werknemers gelukkiger en doeltreffender. Onderzoek heeft ook uitgewezen dat restaurants met een goede akoestiek meer omzet per gast maken, dan restaurants met een slechte akoestiek.
De akoestische panelen van Your Walls zijn snel en eenvoudig te plaatsen. Het fineer is speciaal gesorteerd voor de beste decoratieve uitstraling. Het vilt is gemaakt van gerecycled plastic.
De panelen zijn zeer flexibel, en kunnen zowel gebruikt worden om een stijlvolle wand te maken in de woonkamer, achter de bar, of als hoofdbord in slaapkamers. Maar natuurlijk ook in kantoren, restaurants of andere openbare ruimtes. Doordat het materiaal heel gemakkelijk op maat te zagen is, kan het voor ieder project worden toegepast.

Your Walls bevindt zich in het Inspiratielab, waar de bezoekers van Nidum de vele mogelijkheden kunnen ervaren.