De duurzame vloer van Your Floor
Vloer in de keuken van Your Floor
Vloer voor een restaurant
Vloer met openhaard
1 / 4

Your Floor® Groothandel

Your Floor® biedt een ruime selectie van laminaat, houten vloeren, rigidcore en pvc-vloeren. Allen van internationale allure en exclusief in Nederland. Naast vloeren voor iedere ruimte bieden zij een uitgekiend assortiment ondervloeren en overige toebehoren. Ook voor traprenovaties zijn zij de juiste partner. Met Your Floor® kies je voor kwaliteit, optimale service en verantwoorde producten.

A-kwaliteit
Your Floor® staat voor vloeren van A-kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dankzij exclusieve samenwerkingen kan de vloerenspecialist een zeer veelzijdig assortiment in diverse maten en soorten leveren, waaronder visgraatvloeren in zowel hout, pvc of laminaat, cassettevloeren of een Hongaarse punt. De vloeren zijn duurzaam en voldoen aan de hoogste milieustandaarden, zoals FSC en PEFC. Your Floor® werkt met een landelijk netwerk van professionele dealers die vakmanschap en service hoog in het vaandel hebben.

Your Floor® is dealer van:
Houten vloeren: Meester Vloeren, Stedenvloeren, WOODlife, Your Woods
Laminaatvloeren: Berry Alloc,  Jangal
PVC- / Rigidvloeren: Berry Alloc, Gerflor, Republic Floor, Tarkett
Overige partners: Ciranova, Equipped, Unifloor en Estillon.

Architectenlab
Your Floor® is een groothandel en geeft de bezoekers van Nidum de gelegenheid om kennis te maken met de kwalitatieve en ruime collecties vloeren. In het Inspiratielab kun je je laten adviseren over de bijzondere materialen en vele mogelijkheden. De verkoop verloopt vervolgens via een van de dealers van Your Floor®.