Smit&Dorlas koffiebrander
Smit&Dorlas koffie
Koffie voor horeca van Smit&Dorlas
Koffiepresentatie
1 / 4

SMIT&DORLAS

SMIT&DORLAS is een koffiebrander met een compleet koffieconcept. Met topkwaliteit, een rijke sortering aan koffiemelanges, koffiemachines en service. SMIT&DORLAS heeft al 200 jaar ervaring met het branden van koffie van topkwaliteit, en dat proef je. Gecombineerd met de koffieconcepten van AEQUINOX vormen zij een ijzersterke combinatie.

SMIT&DORLAS begon al in 1822 in Amsterdam met het zelf branden en blenden van onze koffiebonen. Toen al ontdekten zij dat controle over de hele keten, van koffieplant tot gebrande koffie, bijdraagt aan de hoogste kwaliteit. En zo doen ze dat nog steeds. De 100% controle die zij over de hele keten hebben, van koffieplant tot koffiekop, draagt bij aan de hoogste kwaliteit.

Bij SMIT&DORLAS worden de klanten compleet ontzorgd met producten voor de beste koffievoorziening. Daarbij staat kwaliteit en klant altijd centraal en hebben zij alles zelf in de hand. Zo wordt de koffie geleverd uit hun eigen branderij, met eigen chauffeurs en voorzien zij in de beste apparatuur met service.

SMIT&DORLAS. Gebrand op genieten.