Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
1 / 11

Nidum Store

In Nidum Store kun je terecht voor alles dat je interieur iets persoonlijker maakt. De winkel van Nidum biedt de mooiste geschenken voor iedereen. Van jong tot oud, Nidum Store heeft een inspirerend product voor iedereen.

Nidum Store inspireert je om jezelf en een ander te verwennen met een mooi product. Het zijn cadeautjes voor jezelf of voor je geliefde, je familie, je collega’s of je vrienden. Een mooi koffietafelboek, leuke gadgets of een fijne geurkaars; je vindt het in Nidum Store. In Nidum Store bevindt zich ook de Babassu Beauty Boutique.

Nidum Store verkoopt onder andere lingerie en kleding van Love Stories, sieraden van TWEEK-EEK en CarlieV, schaaltjes, vazen en accessoires van Jonathan Adler, geurkaarsen van ONNO, koffietafelboeken van Assouline, zijden planten en bloemen van Silk-ka en vazen en potten van Raawi, 101Copenhagen en Serax. Ook voor mooie culinaire geschenken kun je bij Nidum Store terecht, van lekkernijen tot champagnezwaarden en oestermessen.

De olijfolie uit restaurant Ovum is verkrijgbaar in Nidum Store, net als de hand wash en hand balm op de toiletten in Nidum en Ovum. Zo neem je de beleving van Nidum mee naar huis.


VIP Shopping Night

Je bent uitgenodigd voor de VIP Shopping Night van Nidum Store! Op deze avond shop je de mooiste producten onder het genot van een hapje en een drankje en ga je goed voorbereid op vakantie met mooie travelsets, suncare, beach towels & bags en een stijlvolle zonnebril. Er zijn diverse gasten aanwezig die je kennis laten maken met onze bijzondere collectie, waaronder sieraden, (interieur)accessoires, beauty, luxe boeken, sierkussens en culinaire geschenken. Zet 14 juli in je agenda, vraag je vriend(inn)en mee en meld je aan via info@nidumstore.nl. Let op: is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

• Welkomstdrankje en hapjes
• Mooie kortingen op Love Stories en de luxe zonnebrillen van Laurence d’Ari
• Proef de Deense delicatesse Lakrids by Bülow
• Ontvang persoonlijk geur- en make-upadvies in de Babassu Beauty Boutique
• Goodiebag, met kans op de Golden Goodiebag met een voucher voor het HOOG.design koffietafelboek t.w.v. 125 euro