Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
1 / 4

Nidum Design Beds

Nidum Design Beds combineert design en comfort. De stijlvolle modellen zijn voorzien van een matras dat volledig is gepersonaliseerd. Het wordt op maat gemaakt en aangepast op jouw lichaam. Slapen was nog nooit zo stijlvol en ontspannend tegelijk.

De Keijser&Co collectie bestaat uit modellen die zijn samengesteld met Lonneke van der Weyden van Keijser&Co, waar het maatwerk van het interieurbedrijf samenkomt met de maatwerkmatrassen van Master Matras. Het design van het hoofdboard en de ombouw is een knipoog naar bestaande modellen uit de Keijser&Co collectie, zoals de ronde vormen van fauteuil Grace die terugkomen in het gelijknamige model bed. Naast de huidige modellen biedt Nidum Design Beds ook tailor-made oplossingen. Nidum Design Beds creƫert het model waar jij naar op zoek bent!

In Nidum zal Nidum Design Beds een deel van zijn collectie presenteren in een sfeervolle showroom. Daarnaast worden de hotelkamers van Nidum Boetiekhotel voorzien van een uniek en stijlvol bed van het innovatieve merk.