Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
1 / 3

Mr. Beau

Vanuit Nidum wordt door Mr. Beau een nieuw audio en video experience-concept gepresenteerd. Maak kennis met de mooiste televisie’s, het helderste geluid en de slimste domotica-oplossingen. Doordat Mr. Beau volledig merkonafhankelijk is, geeft hij waardevolle inzichten. Samen met de architect, ontwerper of opdrachtgever gaat Mr. Beau voor een resultaat dat altijd weet te raken. Ongeacht de wensen zorgt Mr. Beau altijd voor een simpele, intuïtieve bediening en een hoogwaardig afwerkingsniveau. 

Luidsprekers die onzichtbaar weggewerkt worden achter stucwerk, behang en leerbekleding. Een televisie die met een ingenieus liftsysteem uit het zicht onttrokken wordt en gepersonaliseerde wandschakelaars voor een intuïtieve bediening van de domotica behoren tot onze specialiteiten. 

Het team van Mr. Beau zorgt voor een volledige ontzorging tijdens en na de bouw, voor de volledige levensduur van het systeem. 

Met het Cine concept kan Mr. Beau een logeerkamer, kantoor of kelder samen met haar partners ombouwen tot een luxe 4-, 6- of 8-persoons privébioscoop. Dit concept is vanaf het voorjaar 2023 te beleven in de eerste kazemat in Nidum.