Decoratiestoffen van Jab Anstoetz
Chique decoratiestoffen
Hoogwaardige decoratiestoffen
1 / 3

JAB ANSTOETZ

Reeds 75 jaar staat de naam JAB ANSTOETZ voor haar klanten wereldwijd garant voor hoogwaardige textiele creaties van hoge kwaliteit, waarvan de fantasierijke ontwerpen nog steeds nieuwe trends zetten. Met haar geavanceerde ontwerpen en ongeëvenaarde variëteit aan producten, is de JAB ANSTOETZ Group internationale marktleider in de chique wereld van interieurtextiel.

De JAB ANSTOETZ Groep is een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Bielefeld, Duitsland. De naam JAB Anstoetz komt voort uit Josef Anstoetz Bielefeld, naar de oprichter en plaats waar alles begon. Dit gerenomeerde Duits familiebedrijf is opgericht in 1946 en opereert nu in meer dan 80 landen.

JAB biedt aan al haar klanten kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit. Hoewel  JAB ANSTOETZ een luxueus merk is, zal iedereen, ongeacht zijn woonstijl, wel iets vinden dat hem bevalt binnen het JAB assortiment. In hun collectie komt iedere smaak aan bod. Het bedrijf brengt elk seizoen nieuwe collecties uit onder verschillende merken zoals: JAB Fabrics, Chivasso, Carlucci en Soleil Bleu. Elk met een eigen stijl en unieke uitstraling.

Het gevarieerde assortiment bevat decoratie stoffen, meubelstoffen en voiles in bijna 20.000 kleuren. Als een stijlvolle toevoeging aan dit veelzijdig textielaanbod, biedt zij ook een selectie van zorgvuldig coördinerende wallpapers, tapijten, vloerkleden en design vloerbedekkingen van hoogwaardige kwaliteit.