Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
1 / 5

HIVE kitchens

HIVE is Engels voor ‘korf’ of ‘bijenkorf’, een plek waar het gezellig druk is en zoemt van de bezigheid. Een plek waar teamgeest, bij elkaar zijn en samenkomen centraal staan. Precies de plek die een buitenkeuken ook moet zijn. HIVE kitchens zorgt ervoor dat deze plek ook een lust voor het oog is. Met de design en hoogwaardige materialen is het een buitenkeuken van het hoogste niveau.

Mark Pijnenburg en Jelle de Jongh zijn de jonge ondernemers achter HIVE kitchens. Zij werken graag buiten de gebaande paden en kijken naar designs die buiten de standaard vallen. Het resultaat is een modulair buitenkeukensysteem met een onderscheidend uiterlijk en uitzonderlijke kwaliteit.

De vorm, materiaalkeuze en het design van HIVE kitchens zijn allen op maat. Beginnend bij de afwerking van het blad, de mogelijkheden tot het integreren van verschillende kamado’s of teppanyaki bakplaten en verschillende soorten wasbakken en kranen, tot aan de kleur van de kasten. Hierdoor is iedere keuken uniek en komt daardoor in een grote variatie aan buitenruimtes perfect tot zijn recht.

Ervaar een van de HIVE buitenkeukens in Nidum, op het terras van restaurant Ovum.