Home Shops & showrooms Shops Bogarden buitenmeubilair
Tuinmeubilair
Bogarden buitenmeubilair
Meubilair bij zwembad
Borek tuinmeubelen van Bogarden
1 / 4

Bogarden buitenmeubilair

Bogarden is het adres waar je de zonnige kant van het leven proeft tussen onze uitgebreide en sfeervolle collectie buitenmeubilair, parasols en accessoires voor jouw terras. Onze collectie bestaat uit de toonaangevende merken Borek, Max & Luuk en Yoi Furniture.

Bogarden powered by Borek | outdoor furniture
Al ruim 20 jaar is Bogarden een begrip in Oisterwijk en in Nidum, house of inspiration, presenteert Bogarden een tweede showroom.
Bij Bogarden vind je de mooiste meubelen van een uitzonderlijk hoog niveau. Uitblinkend in stijl, kwaliteit en originaliteit. Diverse collecties zijn ontworpen door topontwerpers zoals onder andere Marcel Wolterinck, Hugo de Ruyter, Frans van Rens en Bertram Beerbaum.
Bekijk jouw terras als een verlenging van uw huis, een expressie van uw persoonlijke stijl, waarbij elk stukje even belangrijk is, zoals elke andere kamer in uw huis en kleed het aan met prachtige producten. Maak hierbij een keuze uit diverse materialen en kies de stijl die bij jou past: van traditioneel tot eigentijds. Daarbij bieden wij je een vakkundig en persoonlijk advies, optimale service en uitsluitend kwaliteitsproducten.
Samen komen wij tot het gewenste resultaat, waar jij je prettig bij voelt.
De bijzondere klasse van onze producten kun je zelf ervaren door een bezoek te brengen aan onze showroom. Wij nodigen je graag uit om te komen genieten.