Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
1 / 3

Airspot

Airspot is de esthetische combinatie van luchtverversing en verlichting. Doordat de ventielen zijn geïntegreerd in de verlichtingsarmaturen (spots), blijft de uitstraling van de woning gehandhaafd. De spots kunnen in zowel nieuwbouw als bestaande bouw worden toegepast en zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen.
De spots worden geleverd in rvs van hoge kwaliteit. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleurcombinaties en door de keuze in RAL kleuren en de afwerking (mat structuur, mat, zijdeglans en hoogglans) passen ze altijd bij de inrichting van de ruimte.
Ook qua uitstraling bieden ze veel variatie: van klassiek tot modern. Daardoor zijn ze geschikt voor ieder interieur en kunnen ze zowel particulier als projectmatig worden toegepast.
Airspot is de meest flexibele en esthetisch verantwoorde oplossing voor alle typen verlichting en ventilatiesystemen. Het is het ideale systeem voor mooi en comfortabel wonen.
In Nidum presenteert Airspot zijn collectie in het Inspiratielab en bij Nidum Bath & More. Daarnaast zijn de innovatieve spots toegepast in de toiletten van Nidum en Ovum.
Fotografie: Jurrit van der Waal, The Art of Living magazine. Project: Daniela Cupello Interior Design.