Aequinox in horeca
Professionele koffiemachine van Aequinox
Koffiemachine van Aequinox
Aequinox koffiemachine in een hotelkamer
Capsulemachine van Aequinox
1 / 5

AEQUINOX Coffee Systems

AEQUINOX specialiseert zich in het ontwikkelen en verkopen van innovatieve, professionele koffiecapsulemachines voor de Out of Home markten. Gecombineerd met de kwaliteitskoffie van SMIT&DORLAS vormen zij een ijzersterke combinatie.

AEQUINOX, opgericht in 2017, maakt deel uit van de Aequator Group uit Zwitserland en opereert vanuit Ostfildern (Stuttgart). Changing perspectives, de payoff van AEQUINOX, wordt al 4 jaar breed gedragen door de organisatie met immer oog voor creatieve en innovatieve koffie-oplossingen voor de kantoren en horeca. Het huidige machine-assortiment excelleert in professionele machines met een echte horeca touch-and-feel en met de convenience van de capsule, waarmee AEQUINOX zich een waardige positie in de markt creëert zonder reusachtige marketingbudgetten met beroemde filmsterren. AEQUINOX met distributie in de Benelux, UK, Scandinavia, Duitsland, Zwitserland en Noord-Amerika blijft in een cyclus van twee tot drie jaar nieuwe machines ontwikkelen om zo de steeds veranderende vraag vanuit de markt te kunnen blijven bedienen. Koffie is in beweging, trending en populair. Capsule-oplossingen zijn er nu voor iedere toepassing.

AEQUINOX; changing perspectives.

AEQUINOX heeft samen met SMIT&DORLAS een showroom op de vide in Nidum. Deze is te bereiken is via de showroom van Keijser&Co.