Home Plan je bezoek
Thumbnail for Plan je bezoek

Plan je bezoek

Het Arsenaal in Grave

Coming soon

We kunnen niet wachten om onze deuren te openen, maar op dit moment zijn we nog druk bezig met de laatste werkzaamheden om het monument om te toveren in ons house of inspiration. De openingsdatum maken we zo snel mogelijk bekend via onze socialmediakanalen, dus volg ons om op de hoogte te blijven!

Onze voorzieningen

Nidum zal een totaalbeleving aan inspiratie bieden. Om deze compleet te maken, zullen wij onze bezoekers van de onderstaande voorzieningen voorzien.

Shops
Shops

Coming soon: Naast de diverse showrooms heeft Nidum ook een aantal shops. Allen met hun eigen unieke collecties en mogelijkheden. Hier kun je als consument een product aanschaffen, zonder tussenkomst van een dealer. Neem voor meer informatie contact op met de betreffende shop.

Bekijk de shops
Showrooms
Showrooms

Coming soon: Doe inspiratie op in de showrooms in Nidum. Maak kennis met de collecties, de materialen en de mogelijkheden van de verschillende partners en ervaar wat er mogelijk is voor jouw interieur of project.

Bekijk de showrooms
Nidum Store
Nidum Store

Coming soon: In Nidum Store vind je leuke gadgets, unieke geschenken en mooie koffietafelboeken. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd, waardoor het de moeite waard is om bij ieder bezoek aan Nidum een kijkje te nemen. Lees meer over Nidum Store op deze pagina.

Bekijk alle shops
Restaurant Ovum
Restaurant Ovum

Maak je bezoek aan Nidum compleet door een culinair moment van rust te nemen in Ovum. Neem een korte pauze met een kop koffie en huisgemaakt gebak of maak er een dagje uit van door plaats te nemen voor een heerlijke lunch of diner. Bekijk de website van Ovum voor het menu en alle (zakelijke) mogelijkheden.

Reserveer bij Ovum
Hotel
Boetiekhotel Nidum

Coming soon: Maak je bezoek aan Nidum compleet door te overnachten in het boetiekhotel. De zes kamers zijn door verschillende interieurarchitecten ingericht en hebben elk hun eigen stijl. Verken Grave en omgeving tijdens je bezoek en dineer in restaurant Ovum.

Boetiekhotel Nidum
Events
Events

Coming soon: In Nidum worden regelmatig events georganiseerd. Het monumentale Arsenaal is hier een ideale locatie voor. Zo kan de binnentuin worden ingezet voor een leuk festival en de zalen van de horeca voor een workshop. Houd onze agenda in de gaten voor de aankomende evenementen en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Wil jij jouw (zakelijke) event in Nidum organiseren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Exposities
Exposities

Coming soon: In de mooie lange serre van Nidum worden wisselende exposities getoond. Deze kunstwerken voegen een extra dimensie toe aan een inspirerend bezoek. Wil je weten wat er op dit moment wordt getoond en wat de aankomende exposities zijn? Bekijk dan onze agenda met het volledige overzicht.

Hospitalitydesk
Hospitalitydesk

Zodra je door de ingang van Nidum komt, zie je de hospitalitydesk. Hier kunnen alle bezoekers, zowel particulier als zakelijk, terecht voor vragen. Hier kun je je ook aanmelden wanneer je een afspraak hebt bij een shop of showroom in Nidum.

Betaalmogelijkheden
Betaalmogelijkheden

Bij alle shops, Nidum Store, het restaurant en het boetiekhotel kun je gemakkelijk betalen met pinpas, creditcard of contant geld.

Wifi
Gratis wifi

Nidum biedt haar bezoekers gratis toegang tot het wifinetwerk. De hospitalitydesk helpt je graag bij het maken van een verbinding met dit netwerk.

Oplaadpunt
Oplaadpunt

In de omgeving van Nidum bevinden zich enkele oplaadpunten. Bekijk op de onderstaande website de locatie en de beschikbaarheid.

Bekijk de oplaadpunten
Minder validen
Minder validen

Nidum bevindt zich in het Arsenaal. Dit monumentale pand beschikt helaas niet over een lift. Hierdoor is alleen de benedenverdieping toegankelijk voor minder validen. Nidum is voor iedereen, daarom is het mogelijk om tijdens een afspraak kennis te maken met de shops en showrooms op de eerste en tweede verdieping. Zij zullen de gewenste materialen en informatie beschikbaar maken op de benedenverdieping. Neem voor een afspraak en meer informatie gerust contact op met de hospitalitydesk.