Home Plan je bezoek
Thumbnail for Plan je bezoek

Plan je bezoek

Afbeelding

Welkom bij Nidum

Nidum is voor iedereen. Voor consumenten en professionals. Een afspraak maken is niet nodig om Nidum te bezoeken, maar bij sommige partners kan dit wel raadzaam zijn. Mocht je voor een specifiek merk of model komen, raden wij aan om met de betreffende partner contact op te nemen. Bekijk hier het overzicht van onze partners.

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag10.00 – 18.00
Woensdag10.00 – 18.00
Donderdag10.00 – 18.00
Vrijdag10.00 – 18.00
Zaterdag10.00 – 18.00
Zondaggesloten (*op speciale koopzondagen na)

Contact

Nidum
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave
info@nidum.nl 0486 745 745
Plan je route

Onze voorzieningen

Nidum biedt een totaalbeleving aan inspiratie. Om deze compleet te maken, stellen wij aan onze bezoekers van de onderstaande voorzieningen beschikbaar.

Shops
Shops

Naast de diverse showrooms heeft Nidum ook een aantal shops. Allen met hun eigen unieke collecties en mogelijkheden. Hier kun je als consument een product aanschaffen, zonder tussenkomst van een dealer. Neem voor meer informatie contact op met de betreffende partner.

Bekijk de shops
Showrooms
Showrooms

Doe inspiratie op in de showrooms in Nidum. Maak kennis met de collecties, de materialen en de mogelijkheden van de verschillende partners en ervaar wat er mogelijk is voor jouw interieur of project.

Bekijk de showrooms
Nidum Store
Nidum Store

In Nidum Store vind je leuke gadgets, unieke geschenken en mooie koffietafelboeken. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd, waardoor het de moeite waard is om bij ieder bezoek aan Nidum een kijkje te nemen. Lees meer over Nidum Store op deze pagina.

Bekijk alle shops
Restaurant Ovum
Restaurant Ovum

Maak je bezoek aan Nidum compleet door een culinair moment van rust te nemen in Ovum. Neem een korte pauze met een kop koffie en huisgemaakt gebak of maak er een dagje uit van door plaats te nemen voor een heerlijke lunch of diner. Bekijk de website van Ovum voor het menu en alle (zakelijke) mogelijkheden.

Reserveer bij Ovum
Hotel
Boetiekhotel Nidum

Maak je bezoek aan Nidum compleet door te overnachten in het boetiekhotel. De zes kamers zijn door verschillende interieurarchitecten ingericht en hebben elk hun eigen stijl. Verken Grave en omgeving tijdens je bezoek en lunch of dineer in restaurant Ovum.

Boetiekhotel Nidum
Events
Events

In Nidum worden regelmatig events georganiseerd. Het monumentale Arsenaal is hier een ideale locatie voor. Zo kan de binnentuin worden ingezet voor een leuk festival en de zalen van de horeca voor een workshop. Houd onze agenda in de gaten voor de aankomende evenementen en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Wil jij jouw (zakelijke) event in Nidum organiseren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de agenda
Exposities
Exposities

In de mooie lange serre van Nidum worden wisselende exposities getoond. Deze kunstwerken voegen een extra dimensie toe aan een inspirerend bezoek. Wil je weten wat er op dit moment wordt getoond en wat de aankomende exposities zijn? Houd dan onze socialmediakanalen in de gaten.

Hospitalitydesk
Hospitalitydesk

Zodra je door de ingang van Nidum komt, zie je de hospitalitydesk. Hier kunnen alle bezoekers, zowel particulier als zakelijk, terecht voor vragen. Hier kun je je ook aanmelden wanneer je een afspraak hebt bij een shop of showroom in Nidum.

Parkeermogelijkheden
Parkeren

Er zijn diverse gratis parkeergelegenheden in de naaste omgeving van Grave. Op het kaartje zie je de mogelijkheden. Daarnaast is er parkeergelegenheid in de straten rondom Nidum. Let op: sommige gebieden zijn blauwe zones.

 

Bekijk de parkeermogelijkheden
Wifi
Gratis wifi

Nidum biedt haar bezoekers gratis toegang tot het wifinetwerk. De hospitalitydesk helpt je graag bij het maken van een verbinding met dit netwerk.

Oplaadpunt
Oplaadpunt

In de omgeving van Nidum bevinden zich enkele oplaadpunten. Bekijk op de onderstaande website de locatie en de beschikbaarheid.

Bekijk de oplaadpunten
Minder validen
Mindervaliden

Nidum bevindt zich in het Arsenaal. Dit monumentale pand beschikt helaas niet over een lift. Hierdoor is alleen de benedenverdieping toegankelijk voor mindervaliden. Nidum is voor iedereen, daarom is het mogelijk om tijdens een afspraak kennis te maken met de shops en showrooms op de eerste en tweede verdieping. Zij zullen de gewenste materialen en informatie beschikbaar maken op de benedenverdieping. Neem voor een afspraak en meer informatie gerust contact op met de hospitalitydesk.