Home Nieuws & Inspiratie Wijnproeverij bij Bogarden

Wijnproeverij bij Bogarden

Foto van nidum
nidum
Thumbnail for Wijnproeverij bij Bogarden

Je laten inspireren op het gebied van lifestyle en wonen onder het genot van een hapje en drankje is in Nidum vanzelfsprekend. Op 7 oktober organiseert Bogarden buitenmeubilair samen met Grapelife en Pianometropool een event waarbij dit op een bijzondere manier wordt benadrukt, met een compleet verzorgde wijnproeverij en live muziek.

Deze partners van Nidum bieden een unieke mogelijkheid om je te oriënteren voor nieuw buitenmeubilair en tegelijkertijd je andere zintuigen te prikkelen! Het event vindt plaats in de showroom van Bogarden Buitenmeubilair, van 13.30 tot 17.00 uur en de kosten voor de wijnproeverij zijn 15 euro per persoon. Meld jezelf aan voor deze inspirerende en ontspannen middag via nidum@bogarden.nl.

Bij Bogarden vind je de mooiste meubelen van een uitzonderlijk hoog niveau. Uitblinkend in stijl, kwaliteit en originaliteit. De collectie bestaat uit de toonaangevende merken Borek, Max & Luuk en Yoi Furniture. Bij Bogarden is er een grote keuze uit materiaal, van traditioneel tot eigentijds. Diverse collecties zijn ontworpen door topontwerpers. De gehele collectie is tijdloos en al deze meubelen hebben ongeacht de vormgeving een ultiem comfort en zijn gemaakt van weerbestendige materialen.

Op 7 oktober maak je kennis met deze merken onder het genot van een wijnproeverij en pianomuziek. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen andere Nidum partners: Grapelife verzorgt de wijnproeverij en Pianometropool zorgt voor live pianomuziek.

Grapelife bevindt zich in de achterste kazemat, een prachtige locatie voor de unieke wijnen die zij leveren. Zij verzorgen wijnproeverijen in hun proeflokaal, maar je kunt ook wijnen kopen via hun nieuwe webshop.

Bij Pianometropool vind je het grootste gevarieerde assortiment piano’s en vleugels. Het pianoaanbod varieert van een goede, betaalbare digitale piano voor starters tot en met exclusieve akoestische vleugels en piano’s. In Nidum tonen zij diverse vleugels en piano’s in bijzondere uitvoeringen.

Plan je bezoek

Bogarden Buitenmeubilair is gevestigd in Nidum.
Bekijk hier de parkeermogelijkheden.

Nidum
House of inspiration
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave