Home Nieuws & Inspiratie Vier Pasen in Nidum

Vier Pasen in Nidum

Foto van nidum
nidum
Thumbnail for Vier Pasen in Nidum

Op Tweede Paasdag zijn de deuren van het house of inspiration geopend voor iedereen die met Pasen geïnspireerd wil worden. Tijdens deze extra opening op maandag 18 april kan iedereen kennismaken met de shops en showrooms van Nidum in een ontspannen sfeer, van 12.00 tot 18.00 uur.

Tijdens feestdagen zoals Pasen is het tijd voor familie, vrienden en samen zijn. Nidum is voor iedereen, dus neem je ouders, partner, familieleden en/of vrienden mee naar Grave voor een dagje uit vol inspiratie. Voor als je gaat verbouwen of verhuizen, maar ook als je een leuke dag wil ervaren in een bijzondere omgeving. Het monumentale Arsenaal is met meer dan 4.000 m2 een locatie waar je je ogen uitkijkt.

Interieur vernieuwen

Ga je dit jaar je interieur vernieuwen of ga je verhuizen? Laat je op Tweede Paasdag inspireren door de diverse merken van Nidum en creëer samen jouw droomwoning. De lampen van BY EVE zorgen voor stijlvolle verlichting, Bang & Olafsen voor design televisies en speakers, het buitenmeubilair van Bogarden Buitenmeubilair en de diensten van De Overhaag maken je tuin en terras klaar voor het nieuwe seizoen en met de maatwerkmeubelen van Keijser&Co laat je jouw stijl zien. In de ruimte van Nidum Bath & More vind je alles voor sanitair, waaronder wasbakken van Marike, toiletten van Geberit, kranen van Axor en douches van Hans Grohe. In de hal en in de serre zijn de bijzondere (zelfspelende) vleugels van Pianometropool te zien. Op de bovenste verdieping ervaar je de combinatie van comfort en stijl in de maatwerkbedden van Nidum Design Beds. Ook de lederen akoestische oplossingen van Alphenberg zijn hier te zien.

Ook voor de innerlijke mens breng je een bezoek aan Nidum. De professionele coffee systems van AEQUINOX vormen een perfecte combinatie met de kwaliteitskoffie van SMIT&DORLAS. Bij Nidum Wines vind je een ruim assortiment aan wijnen uit de hele wereld.

Voor een nieuwbouwhuis neem je een kijkje in het Architectenlab. Hier vind je stalen van houten vloeren van Your Floor en de gietvloeren van Caracterr, de wandbekleding van Orac Decor, plinten, vensterbanken en lambrisering van Plintenfabriek.nl, interieurstoffen van JAB Anstoetz, coatings van Veracious en de hoogwaardige oppervlakken van Cosentino. Met de spots van Airspot combineer je luchtverversing en verlichting. In het Architectenlab stel je met deze partners een moodboard samen en kun je in een ruimte de kleuren van alle afwerkingen op elkaar afstemmen. Ideaal voor een nieuwbouwwoning, bij het verbouwen van je woonkamer, keuken of badkamer!

Shoppen in Nidum Store

Nidum Store is ook geopend op Tweede Paasdag, een ideaal moment om te kijken voor een moederdagcadeau. Maar ook voor de aankleding van je interieur of de styling van een nieuwe woning. Ken je iemand die verhuisplannen heeft of een andere reden om iets te vieren? In Nidum Store vind je het juiste cadeau. De koffietafelboeken van Assouline, de designschalen en vazen van Jonathan Adler, kleding en lingerie van Love Stories en geurkaarsen van ONNO zijn enkele voorbeelden. Ook in het bloemenatelier vind je alles om het voorjaar in huis te halen met de nieuwe collectie van Silk-ka en de diverse vazen, schalen en potten van 101Copenhagen, Raawi en Serax.

Gratis make-upadvies
De Babassu Beauty Boutique biedt een ruim assortiment aan niche merken op het gebied van skincare, parfum, haircare en cosmetica. Op Tweede Paasdag is een visagiste aanwezig die je laat zien wat make-up kan doen en voor jou kan betekenen. Je kunt je via info@nidumstore.nl inschrijven voor een gratis make-upadvies.

Kunst

Liefhebbers van kunst kunnen hun hart ophalen in Nidum. In de diverse shops en showrooms van het inspiratiecentrum zijn verschillende stijlen kunst te vinden. De schilderijen en fotografische kunstwerken van Micky Hoogendijk hangen onder andere in de showroom van Keijser&Co. Ook Wendy Buiter toont diverse werken. Het vierluik dat zij speciaal voor Nidum heeft gemaakt, maar ook andere werken. In Nidum Store zijn ook enkele werken en kaartensets van de kunstenares te koop. In de serres ervaar je de levensgrote medaillons van Carina Wagenaar. Elk medaillon bestaat uit ontelbaar veel details en vertelt een verhaal. Naast deze drie kunstenaars zijn er ook andere werken te zien, van verschillende stijlen en kunstenaars.

Culinair genieten

Bezoek na afloop ook Ovum, het inpandige restaurant van Nidum. Het restaurant heeft sinds de opening in augustus al een vermelding in de Lekker500 ontvangen én een plek in de gids van Gault&Millau met 14 punten. Laat de indrukken van je bezoek aan het house of inspiration op je inwerken en geniet van een borrelplank of een van de bijzondere bar bites en oesters. Maak er een feestelijke Paasdag van door de borrelgerechten te combineren met een heerlijke wijn of cocktail. Met Pasen serveert Ovum ook een culinair menu tijdens lunch en diner en in de zaal wordt een paasbrunch geserveerd. Via de website van Ovum kun je hiervoor reserveren.