Home Nieuws & Inspiratie Tweede Pinksterdag geopend

Tweede Pinksterdag geopend

Foto van nidum
nidum
Thumbnail for Tweede Pinksterdag geopend

Op Tweede Pinksterdag is Nidum geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Op deze feestdag kun je het house of inspiration bezoeken voor inspiratie, (showroom)sales, kunst en culinair genieten.

Nog geen plannen voor Tweede Pinksterdag? Laat je inspireren in Nidum op het gebied van lifestyle, design, interieur en kunst. Op deze maandag is het house of inspiration geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Bezoek de diverse shops en showrooms van Nidum en ervaar zelf hoe inspirerend het monumentale Arsenaal in Grave kan zijn. Wil je er een compleet dagje uit van maken? Reserveer dan voor een lunch of diner bij restaurant Ovum. Met mooi weer kun je in de grote binnentuin alle indrukken op je in laten werken.

Tweede Pinksterdag

Lees hieronder meer over wat je Tweede Pinksterdag kunt verwachten.

Afbeelding

Plan je bezoek

Laat je op Tweede Pinksterdag inspireren en breng een bezoek aan Nidum. In het house of inspiration vind je alles op het gebied van interieur, design, lifestyle en kunst. Lees hieronder meer over het inspiratiecentrum in Grave.

Showroomsale bij Keijser&Co

De showroomsale van Keijser&Co is verlengd! Je kunt op Tweede Pinksterdag dus nog steeds profiteren van kortingen van 50 tot 70% op diverse showroommodellen. De adviseurs van interieurmerk zijn de hele dag aanwezig en je ervaart zelf de mogelijkheden van de maatwerkmeubelen. In de showroom in Nidum presenteert Keijser&Co onder andere de nieuwste Vario collectie: (wand)kasten, dressoirs en lowboards met ronde vormen. Je leest meer over de sale op de website van Keijser&Co.

Shoppen tot wel 70% korting bij Nidum Store

Op Tweede Pinksterdag ontvang je 15% korting op de gehele collectie van Nidum Store. De culinaire geschenken, zoals pasta’s, Lakrids en olijfolie shop je met een leuke stapelkorting. Op geselecteerde items van Love Stories geldt een stapelkorting tot wel 70%. Nidum Store biedt een breed assortiment van woonaccessoires, verzorgingsproducten, culinaire producten, sieraden, kleding en meer. In deze conceptstore vind je ook leuke geschenken voor Vaderdag, een verjaardag of jubileum. Dus breng een bezoek aan de store en profiteer van de leuke kortingen.

Sneakpeek Nidum Boetiekhotel

Ervaar op Tweede Pinksterdag de designkamers van Nidum Boetiekhotel! De zes kamers zijn ingericht door verschillende interieurontwerpers, waardoor ze alle zes een unieke uitstraling hebben maar de monumentale details zijn nog zichtbaar in iedere kamer. Omdat alle suites zijn ingericht met de partners van Nidum, maak je ook kennis met de collecties van deze merken. Kom jij je laten inspireren op Tweede Pinksterdag?

Ontspannen bij restaurant Ovum

Het inpandige restaurant Ovum is Tweede Pinksterdag ook geopend. Ovum serveert een ruime kaart met een culinair menu, maar ook verschillende specials. We hopen op mooi weer, want op het terras in de grote binnentuin laat je alle indrukken van het house of inspiration op je inwerken onder het genot van een kopje koffie, een lunch of diner of een lekkere borrel met bites. Maar ook binnen zit je goed, want Ovum is ingericht met de partners van Nidum. We raden je aan te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Kunst

Op Tweede Pinksterdag ervaar je de diverse kunstwerken die in de ruimtes van Nidum te bekijken zijn. Je kunt de kunst van Chris Tap, Wendy Buiter, Contempera, Yvonne van der Made, Corinne Pruisen Carina Wagenaar bewonderen. Van levensechte beeldhouwkunst tot sculpturen en schilderijen: je vindt het in het house of inspiration in Grave!

Plan je bezoek

Nidum is gevestigd in het monumentale Arsenaal in Grave. De entree is gratis en er zijn diverse parkeermogelijkheden. Bekijk ze hier.
Het house of inspiration is op Tweede Pinksterdag geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Op Eerste Pinksterdag is Nidum gesloten.

Nidum
House of inspiration
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave