Home Nieuws & Inspiratie Summer Vibes in Nidum Store

Summer Vibes in Nidum Store

Foto van nidum
nidum
Thumbnail for Summer Vibes in Nidum Store

Hou jij ook zo van het zomergevoel? Kom dan op 27 mei naar Summer Vibes in Nidum Store! De concept store van het house of inspiration neemt je die middag mee in de wereld van shoppen, beauty, ontspannen en genieten! 

Een ontspannen middag met beauty, food & wine

Van 14.00 tot 18.00 uur word je volledig in de watten gelegd tijdens Summer Vibes in Nidum Store. Het programma bevat:

  • een wijnproeverij van Grapelife met bijpassende Italiaanse bites van Ovum
  • een sweet table van ZOET.Nijmegen
  • een collageen- en huidanalyse door Beauté (op inschrijving)
  • een make-upadvies en touch-up door de Nidum Store visagiste met Delilah make-up (op inschrijving)
  • en een leuke goodiebag t.w.v. 60 euro!

Daarnaast maak je kans op een van de drie cadeaubonnen van Beauté voor een huidanalyse en een korte behandeling, een giftbag van Karmameju en Fan Palm t.w.v. 168 euro én een mooie prijs van CarlieV.

Zet 27 mei dus snel in je agenda en geniet die zaterdag van een heerlijke ontspannen middag met je vriendinnen, familie of collega’s! Reserveer nu jouw ticket via info@nidumstore.nl voor 45 euro per persoon en geef hierbij aan of je gebruik wil maken van de scan door Beauté en/of het make-upadvies en touch-up.

Shoppen in Nidum Store

Nidum Store is de concept store van Nidum, het house of inspiration in het monumentale Arsenaal in Grave. Hier vind je alles dat je leven iets mooier en leuker maakt. Zijden bloemen en planten van Silk-ka, beautyproducten van Delilah, Laboratorio Olfattivo en Karmameju, culinaire geschenken, koffietafelboeken van Assouline en nog veel meer. Tijdens Summer Vibes shop je in een zomerse sfeer onder het genot van een hapje en een drankje. Lees hieronder meer over het progamma op zaterdag 27 mei!

Wijnproeverij met Italiaanse bites

Nidum partner Grapelife is op 27 mei ook aanwezig en verzorgt een wijnproeverij met vijf wijnen, waaronder een bubbel bij de ontvangst! Bij de wijnproeverij verzorgt Ovum verschillende bijpassende Italiaanse bites. Als het weer meezit, geniet je van food & wine aan de lange tafel in de binnentuin van Nidum. Een heerlijke plek waar je zeker Summer Vibes van krijgt!

Collageen- en huidscan door Beauté

Beauté Huidinstituut is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging. Tijdens Summer Vibes bieden zij je een collageen- en huidscan aan. Hiermee krijg je een beter beeld van je huid. Bij de collageenscan wordt er als echo in de huid gekeken. Hiermee krijg je inzicht in de dikte van de huid, jouw huidconditie, de ontwikkeling van vorming van rimpels, mogelijke tekorten en de aanmaak van collageen. Daarnaast maakt de scan de resultaten van het gebruik van supplementen voor de huid zichtbaar en meetbaar. Met het professionele huidanalyse-apparaat worden er bij de huidanalyse foto’s gemaakt van je huid in verschillende lichtmodi, waarmee er dieper in de huid kan worden gemaakt. Eventuele huidproblemen die nog niet aan de oppervlakte zijn te zien, kunnen daarmee tijdig worden ontdekt en een behandelplan op maat kunt ontvangen. Daarnaast ontvang je tips over je huid.
Beauté is verkozen tot Beste Huidinstituut van Nederland en tijdens Summer Vibes kun je niet alleen hun expertise ervaren, maar maak je ook kans op een behandeling! Let op: de analyses zijn op inschrijving en er is een beperkte beschikbaarheid, dus geef dit aan bij je aanmelding!

Make-upadvies en touch-up

Ga de zomer in met een nieuwe look! De visagiste van Nidum Store laat je zien welke Delilah Cosmetics producten bij jou passen en geeft je een touch-up, waarmee ze je laat zien hoe makkelijk deze producten je een nieuwe look kunnen geven. Let op: het advies en de touch-up zijn op inschrijving, dus geef dit aan bij je aanmelding!

Gumball Machine van CarlieV

De earcandy van CarlieV past bij iedereen! De mix & match collectie zorgt ervoor dat je altijd een combinatie kunt maken die bij je past. Tijdens Summer Vibes mag je bij iedere CarlieV aankoop draaien en maak je kans op een gratis CarlieV set, met één paar hoops en twee donuts naar keuze. Wie weet ga jij naar huis met deze mooie prijs!

Zoete verwennerij van de Sweet Table

ZOET. gelooft dat healthy en heerlijk hand in hand kunnen gaan, en zondigen juist verantwoord is.  Van custom made taart, versgebakken donuts of hysterisch versierde cupcakes, bij ZOET. is niks te gek. Tijdens Summer Vibes ervaar je dit zelf, want zij verzorgen een Sweet Table op 27 mei!

Win een Karmameju & Fan Palm giftbag t.w.v. 168 euro!

Onder een van de Summer Vibes bezoekers wordt een Karmameju en Fan Palm verloot. De waarde van deze tas is maar liefst 168 euro! Hij bevat een Karmameju Shampoo, Karmameju Conditioner, Karmameju Rebel texture spray, Karmameju Hero travel size en een Fan Palm Brush. Karmameju en Fan Palm zijn twee nieuwe Deense duurzame merken die sinds kort in Nidum Store te koop zijn. Koop dus snel je Summer Vibes ticket om kans te maken op deze heerlijke giftbag!

Naar huis met een leuke goodiebag!

Na afloop van deze ontspannen middag ontvang je een leuke goodiebag! Nidum Store en Beauté geven je een leuke tas mee naar huis, waardoor je het Summer Vibes gevoel mee naar huis kunt nemen. De waarde van deze tas is maar liefst 60 euro, dus je verdient je inschrijfkosten daarmee meer dan terug!

Schrijf je in voor Summer Vibes

Meld je nu aan voor een ontspannen middag met shoppen, beauty, food & wine! Geef hierbij ook aan of je je wil inschrijven voor de collageen- en/of huidanalyse en het make-upadvies met de touch-up.

Summer Vibes @ Nidum Store
Zaterdag 27 mei 2023
14.00 – 18.00 uur
45 euro per persoon
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave

Afbeelding