Smaakvol Nidum

Foto van nidum
nidum
Thumbnail for Smaakvol Nidum

Op 24 en 25 september staat Nidum in het teken van genieten tijdens Smaakvol Nidum. Genieten van smaakvol design en lifestyle én van een hapje en een drankje.

In het house of inspiration maak je kennis met de diverse shops en showrooms van Nidum en in de binnentuin geniet je van diverse gerechten die worden bereid door de koks van Ovum en haar partners. Van hamburgers tot kreeft en van cocktails tot borrelplanken. Gezinnen zijn ook welkom, want er staat een springkussens en een pizza-oven waardoor iedereen een leuke middag heeft.

Daarnaast zijn er leuke extra’s, zoals:

  • Du Parc Luxury Cars & Art plaatst een bijzondere Ferrari Rosso en een Donkervoort in de binnentuin
  • Addy van den Krommenacker toont zijn collectie in een intieme expositie in de kapel
  • Een beeldenexpositie in de tuin van Michiel van Pinxteren
  • Een pop-up expo van de kunstenaar Mehdi Mashayekhi

Tijdens Smaakvol Nidum werken we met munten. De entree is gratis.

Inspiratie opdoen

Nidum is een broedplaats voor inspiratie. Je vindt er shops en showrooms die in het teken staan van lifestyle, design, kunst en interieur. Je doet er nieuwe ideeën op, koopt een mooie (beauty) product of een stijlvolle accessoire in Nidum Store en kunt er diverse kunstwerken bekijken.

Tijdens Smaakvol Nidum exposeert Michiel van Pinxteren met een aantal beelden in de binnentuin en in de serre vind je de werken van de kunstenaar Mehdi Mashayekhi. Ook Wendy Buiter, Micky Hoogendijk, Chris Tap, Carina Wagenaar, Contempera en Noor Huig laten verschillende werken zien in Nidum.

Openingstijden

Nidum:
Zaterdag 24 september van 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 25 september van 12.00 tot 18.00 uur

Ovum:
Zaterdag 24 september van 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 25 september van 12.00 tot 22.00 uur

Zet het weekend alvast in je agenda en vraag je vrienden en familie om mee te gaan naar Grave!

Business Only Night

De Business Only Night op vrijdag 23 september is uitsluitend voor zakelijke gasten. Je bent van harte welkom met je zakelijke relaties of collega’s voor een informele en gezellige avond met live muziek. Je wordt ontvangen vanaf 17.00 uur, maakt kennis met het house of inspiration en wordt voorzien van heerlijke gerechtjes van onze chef en drankjes uit de open bar. Modeontwerper Addy van den Krommenacker is ook aanwezig en verzorgt een modeflash. Kaarten zijn beschikbaar voor 97,50 euro per persoon incl btw. Dit is inclusief onbeperkt fris, bier en wijn en diverse gerechtjes. Koop hier jouw kaarten voor de Business Only Night van Smaakvol Nidum. 

Plan je bezoek

Nidum is gevestigd in het monumentale Arsenaal in Grave.
Bekijk hier de parkeermogelijkheden.

Nidum
House of inspiration
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave