Showroomsale

Foto van nidum
nidum
Thumbnail for Showroomsale

Het nieuwe jaar begint goed, want meerdere Nidum partners bieden hun showroomproducten aan met aantrekkelijke kortingen.

De partners Bogarden, Keijser&Co en Nidum Design Beds bieden hun showroommodellen aan tegen aantrekkelijke kortingen. Zij maken plaats voor nieuwe modellen en daar kun jij van profiteren! Voor meer informatie kun je contact opnemen met de betreffende parter of een bezoek brengen aan het house of inspiration in Grave.

Exclusief buitenmeubilair van Bogarden

Bogarden maakt ruimte voor de nieuwe collectie van 2023! Geselecteerde modellen van Borek, Max & Luuk en YOI worden verkocht vanuit de showroom in Nidum met 20% korting. Neem voor meer informatie contact op via grave@bogarden.nl of 0486 – 745 790, of bezoek de showroom van Bogarden in ons house of inspiration.

Maatwerkmeubelen van Keijser&Co

De collectie van Keijser&Co is onlangs uitgebreid met een collectie notenhout en de modulebanken Spencer en Claire. Daarnaast wil het maatwerkmeubelbedrijf de showroom vernieuwen, nu Nidum een jaar open is. Daarom wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe meubelen en worden showroommodellen verkocht tegen aantrekkelijke kortingen. Neem voor meer informatie contact op via sales@keijserenco.nl of bezoek de showroom van Keijser&Co in Nidum.

Stijlvolle en ergonomische bedden van Nidum Design Beds

Alle showroombedden van Nidum Design Beds ontvangen tijdens de showroomsale een aantrekkelijke korting! Alle bedden worden verkocht inclusief het Master Matras, een persoonlijk matras dat achteraf is aan te passen. Heeft u interesse in één van deze designbedden? Neem dan contact op via info@nidumdesignbeds.com of 0418 – 743 102. 

Afbeelding

Plan je bezoek

Bezoek Nidum en bekijk de showroommodellenvan Bogarden, Keijser&Co en Nidum Design Beds. Voor meer informatie, zoals prijzen en de beschikbare modellen, kun je contact opnemen met de partners.

Plan je bezoek

Nidum is gevestigd in het monumentale Arsenaal in Grave. De entree is gratis en er zijn diverse parkeermogelijkheden. Bekijk ze hier.
Het house of inspiration is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en tijdens de extra koopzondag op Tweede Paasdag van 12.00 tot 18.00 uur.

Nidum
House of inspiration
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave