Home Nieuws & Inspiratie Ovum: Een culinaire beleving

Ovum: Een culinaire beleving

Foto van nidum
nidum
Thumbnail for Ovum: Een culinaire beleving

Sinds 12 augustus is het restaurant van Nidum geopend. In restaurant Ovum kunnen gasten genieten van de culinaire gerechten op een bijzondere locatie. Omdat Nidum nog niet geopend is, heb je hier een voorproefje van de monumentale omgeving van het Arsenaal in Grave.

Na een lange verbouwing was het in augustus zo ver: de eerste gasten van Ovum werden verwelkomd. Het mooie weer was perfect voor een bezoek aan het terras in de grote binnentuin. Met een heerlijke kop koffie met huisgemaakt gebak werd er het eerste weekend intens genoten van het uitzicht op de kapel en de kazematten.

Ovum biedt een moment van rust na het opdoen van inspiratie. Onder het genot van een heerlijke kop koffie, lunch of diner kun je alles op je in laten werken. Het restaurant zal eerst van donderdag tot en met zondag geopend zijn, vanaf 10.00 uur. Na de opening van Nidum zullen gasten welkom zijn van dinsdag tot en met zondag, voor lunch en diner. Ook voor koffie met gebak of een borrel met een barbite is Ovum een fijne plek om je samen met vrienden, familie, collega’s of zakenpartners even terug te trekken.

Sfeervol interieur

Het restaurant heeft diverse sfeervolle ruimtes. De lichtrijke serres bieden je zicht op de indrukwekkende binnentuin en hebben een intieme setting. Dit vind je ook terug in de ronde bankjes en de hoge bartafels, die beiden zicht bieden op de art wall. Ook hier valt het licht binnen via de kleine raampjes. ’s Avonds zit je hier sfeervol bij kaarslicht. In de lounge neem je plaats bij een zitje bij de haard of aan de lange bank. De zelfspelende piano biedt bijzonder entertainment en wordt bij bijzondere gelegenheden bespeeld door een bekende pianist. Aan de bar ervaar je dankzij de open keuken een bijzondere sfeer, terwijl je geniet van een cocktail met een barbite.

Culinair genieten

De keuken staat onder leiding van Sebastiaan Follong. Deze jonge enthousiaste chef-kok deed ervaring op in diverse sterrenrestaurants en voorziet de gasten van Ovum van een ware culinaire beleving. Zo is het Ovum dessert speciaal door Sebastiaan gecreëerd: een eivormig kunstwerk met smaken van mango en witte chocolade. Samen met zijn creatieve team wordt er hard gewerkt om de gasten een bijzondere culinaire ervaring te bieden.

Ervaar Nidum in Ovum

In iedere ruimte vind je producten terug van diverse partners van Nidum. Zo zijn de meubelen van Keijser&Co met stoffen van JAB Anstoetz, de verlichting van BY EVE en de vloeren van Caracterr en Your Floor. De prachtige binnentuin is vernieuwd door De Overhaag en voorzien van buitenmeubilair van Bogarden powered by Borek. De zelfspelende piano in de lounge is van Pianometropool, waar je ook de stalen taatsdeuren van Thoonen Metaalbouw terugvindt. De keuken is gerealiseerd door onze partner Palux en voorzien van stijlvol natuursteen van Cosentino.

Neem de beleving mee naar huis

In Nidum Store vind je diverse sfeer- en smaakmakers uit Ovum terug. Zo zijn de sierkussens van Est-1966 en NOX Studio terug te vinden in de store, maar ook de koffie van SMIT&DORLAS, de koffiesystemen van AEQUINOX Coffee Systems en de olijfolie van Flor Y Sabor. Ideaal als je de ontspannen sfeer van het restaurant met je mee naar huis wil nemen.

Vier het bij Ovum

Ovum verzorgt ook bruiloften, feesten, jubilea en zakelijke events. Een intieme zakenlunch in de kapel of een babyshower in een van de zalen, alles is mogelijk.De diverse ruimtes zijn perfecte locaties voor iedere gelegenheid, zowel privé als zakelijk. Het jawoord in de kapel en een lange gedekte tafel in de binnentuin zorgen voor onvergetelijke momenten.

Kijk voor meer informatie op de website van Ovum.