Home Nieuws & Inspiratie Nidum, broedplaats voor inspiratie

Nidum, broedplaats voor inspiratie

Foto van nidum
nidum
Thumbnail for Nidum, broedplaats voor inspiratie

De naam Nidum is Latijn voor ‘nest’. Het is meer dan een bijzondere naam, het staat voor alles wat Nidum je te bieden heeft.

Een broedplaats voor inspiratie
De diverse showrooms en shops, de exposities en de evenementen. Alles wat je in Nidum vindt prikkelt je zintuigen en draagt bij aan een beleving op het gebied van lifestyle, kunst, design, interieur en gastronomie. Er zullen evenementen plaatsvinden die je prikkelen op muzikaal gebied, zoals een pianoconcert, maar ook op culinair gebied, bijvoorbeeld een wijnproeverij. Alles komt samen op een monumentale plek in Grave, het Arsenaal.

Afbeelding van Nidum, broedplaats voor inspiratie
Afbeelding van Nidum, broedplaats voor inspiratie

Een warm nest
Nidum is voor iedereen. Voor consumenten en voor interieurprofessionals. Voor zakenmensen en dagjesmensen. Voor jou en voor mij. Maak kennis met de unieke producten van de diverse partners. Laat je inspireren door kleuren, materialen en texturen. Verwen jezelf of een ander met een mooi geschenk uit Nidum Store. Geniet van een heerlijke lunch of diner in Ovum. Bezoek een expositie of een lezing. Overnacht in een van de zes unieke hotelkamers van het boetiekhotel. In Nidum ben je van harte welkom om dit alles te ervaren.

Afbeelding van Nidum, broedplaats voor inspiratie
Afbeelding van Nidum, broedplaats voor inspiratie

House of inspiration
Nidum is een inspiratiecentrum, een verzamelplaats waar iedereen terecht kan om nieuwe indrukken op te doen. Onder één dak vind je diverse partners die een bijdrage kunnen leveren aan een mooier leven. De monumentale details geven de inspirerende ruimtes een extra dimensie. De hotelkamers zijn experience rooms, waar diverse partners een bijdrage aan hebben geleverd. Zo ervaar je pas echt hoe de bijzondere producten tot hun recht komen.