Home Nieuws & Inspiratie Nidum bij Business Class

Nidum bij Business Class

Foto van nidum
nidum
Thumbnail for Nidum bij Business Class

Op zondag 16 januari 2022 werd een impressie van Nidum gedeeld bij Business Class. In het ondernemersprogramma op RTL7 was te zien hoe Suze Mens een bezoek brengt aan Nidum en enkele partners interviewt over hun samenwerking met het house of inspiration.

De woensdag voor de uitzending werd Suze ontvangen door Lonneke van der Weyden in Nidum. Zij is samen met Aard Keijser eigenaar van Nidum en Keijser&Co. In het monumentale pand in Grave laat Lonneke Suze kennismaken met het house of inspiration en enkele partners. Ze spreekt Lonneke over de visie achter Nidum, waarbij ook wordt aangegeven hoe belangrijk de samenwerking met de andere shops en showrooms is. Op de dronebeelden is goed te zien wat de omvang van het Arsenaal is en de bijbehorende kapel, kazematten en binnentuin.

Bang & Olufsen

Tom McKenna kwam speciaal uit Londen om Suze te woord te staan over de samenwerking met Bang & Olufsen. Via partner Frans Pompen zijn de hoogwaardige televisies, speakers en luidsprekers in de diverse shops en showrooms in Nidum te zien.

Keijser&Co

Interieurbedrijf Keijser&Co komt ook in beeld en Lonneke toont de showroom in Nidum. De mogelijkheden van het maatwerk van de collectie zijn in de sfeervolle ruimtes goed te zien.

Pianometropool

Daniel Spies van Pianometropool kwam aan het woord over de diverse, voornamelijk zelfspelende, vleugels die zij aanbieden. In Nidum presenteren zij steeds wisselende modellen. Pianometropool kan een vleugel laten aanpassen aan de wensen van de klant, waardoor deze perfect aansluit binnen het interieur.

Palux

In restaurant Ovum staat een high-end keuken van Palux. Yvo Berendsen ging in gesprek over de samenwerking met Nidum en de nieuwe open structuur van de keuken van restaurants.

Restaurant Ovum

In Huis ter Duin in Noordwijk vonden de opnames plaats in de studio. Hier waren Aard Keijser, eigenaar van Nidum en Keijser&Co, en Sebastiaan Follong, chef-kok van Ovum, ook aanwezig. Hierbij werd Ovum ook in beeld gebracht met enkele fragmenten van het interieur en de keuken. Sebastiaan maakte een gerecht klaar voor Harry: een gepekelde coquille, ingelegd in nage op basis van gingerbeer, met mayonaise van zwarte knoflook, ingelegde koolrabi en kaviaar.

Uitzending gemist?

Nidum kijkt terug op een mooie uitzending, waarbij de kijkers een impressie kregen van het house of inspiration. Heb je de uitzending helaas gemist? De fragmenten van zijn terug te kijken via de website van Business Class: Nidum en Ovum zijn terug te kijken via de website van Business Class. De volledige uitzending bekijk je hier.

Fotografie, video en stills: Business Class