Home Nieuws & Inspiratie Karmameju Experience

Karmameju Experience

Foto van nidum
nidum
Thumbnail for Karmameju Experience

Op zaterdag 18 mei vindt de Karmameju Experience plaats. Een inspirerende middag waarbij je kennismaakt met de producten van het Deense skincaremerk. Tijdens een self care workshop ervaar je de collectie en je sluit de middag af met een lunch bij restaurant Ovum. Wie neem jij mee naar deze ontspannende middag?  

Demonstratie & workshop

Kom op zaterdag 18 mei naar Nidum voor de unieke en ontspannende Karmameju Experience. Na een korte introductie vertelt de Karmameju specialist je alles over de producten, de werkzame stoffen in de bodycare, drybrushing van je lichaam en wat bij jouw huid past. Je gaat de producten ook zelf ervaren tijdens de selfcare workshop, die is gericht op bodycare. De Karmameju specialist legt je uit hoe aromatherapie is verwerkt in de producten en welke voordelen dit voor jou kan hebben. De vertelt ook meer over bijvoorbeeld de body wash, handwash, body brush, scrub, hero en handlotion. Iedereen ontvangt een eigen kommetje om daarna de aanwezige producten op je eigen huid testen. Het gaat voornamelijk om bodycare, zodat je je make-up niet hoeft te verwijderen. Door de producten zelf te proberen leer je niet alleen wat bij jouw huid past, maar ook welke geuren jou het meest aanspreken! 

Lunch & goodiebag

Na de Karmameju Experience neem je samen plaats in de lounge van Ovum voor een lunch. Je kunt daarna inspiratie opdoen in Nidum, het house of inspiration en shoppen in Nidum Store met 10% korting. In Nidum Store worden diverse Karmameju producten verkocht, waardoor je meteen je nieuwe favoriete verzorgingsproducten mee naar huis kan nemen. 

De kosten van de Karmameju Experience zijn 37,50 euro per persoon. Dit is inclusief welkomstdrankje, workshop, lunch (exclusief dranken) en een goodiebag ter waarde van 40 euro met onder andere een full size Karmameju product. Daarmee heb je meteen je toegangsticket terugverdiend! 

Moederdagcadeau

De Karmameju Experience is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor een ander! Geef het als Moederdagcadeau of aan iemand anders die een ontspannen en gezellige middag verdient. Je kunt daarna samen shoppen in Nidum Store, mét 10% korting! 

Programma

  • 12.00 uur – ontvangst met een mocktail
  • 12.15 uur – aanvang Karmameju Expierence in de zaal van Ovum
  • 13.15 uur – einde Experience
  • 13.15 uur – gezamenlijke lunch in de lounge van Ovum 
  • 14.15 uur – einde

Inschrijven

Ben jij er ook bij op 18 mei? Leuk! Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar events@nidum.nl. Let op: er is een beperkte beschikbaarheid om iedereen persoonlijk advies te kunnen geven. Meld je dus op tijd aan!

Afbeelding

Plan je bezoek

Ervaar zelf de producten van Karmameju op zaterdag 18 mei

Over Karmameju

Karmameju is het award winning skincaremerk uit Kopenhagen. Karmameju werkt met bioactieve en klinisch bewezen ingrediënten. Door het gebruik van aromatherapie heeft ieder product zijn eigen geurbeleving. Een holistische benadering van beauty!

Dry brushing

Dry brushing oud ayurvedisch ritueel wat je dagelijks in een paar minuten kunt uitvoeren, met als resultaat een zachte en stralende huid! De borstels van Karmameju hebben zachte haren, waardoor deze ook geschikt is voor de gevoelige huid. Dry brushing stimuleert de bloedcirculatie en de afvoer van giftstoffen, verwijdert dode huidcellen en verstevigt de huid. Ze zijn verkrijgbaar in twee varianten: De Buff, die ook geschikt is voor de gevoelige huid, en de Ionic dry brush. Ook voor je gezicht heeft Karmameju een speciale borstel. Kom naar de Karmameju Experience en ervaar de voordelen!

Plan je bezoek

Nidum is gevestigd in het monumentale Arsenaal in Grave. De entree is gratis en er zijn diverse parkeermogelijkheden. Bekijk ze hier.
Het house of inspiration is op zaterdagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Nidum
House of inspiration
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave