Home Nieuws & Inspiratie Inspirerende Pasen

Inspirerende Pasen

Foto van nidum
nidum
Thumbnail for Inspirerende Pasen

Op Tweede Paasdag is Nidum geopend van 12.00 tot 18.00 uur om alle bezoekers een inspirerend Paasweekend te bezorgen. Je doet inspiratie op voor je interieur, bewondert kunst en shopt de leukste producten. Daarnaast maak je op maandag 10 april kans op een gratis overnachting in Nidum Boetiekhotel.

Sla de woonboulevard eens over op Tweede Paasdag en kom inspiratie opdoen in Nidum! Tijdens Inspirerende Pasen is het house of inspiration geopend van 12.00 tot 18.00 uur om je kennis te laten maken met diverse shops en showrooms op het gebied van interieur, design, lifestyle en kunst. Vanaf 17.00 uur ben je welkom in restaurant Ovum om de Paasdagen af te sluiten met een lekkere borrelplank. Daarnaast maken bezoekers van Nidum op Tweede Paasdag kans op een overnachting in Nidum Boetiekhotel, dat bijna haar deuren opent.

Inspirerende Pasen in Nidum

  • 4.000 m2 aan inspiratie op een monumentale locatie.
  • Showroomsale bij Bogarden Buitenmeubilair en Keijser&Co.
  • Shop & Win bij Nidum Store, de concept store van Nidum.
  • Ervaar de bio-ethanol haarden van Chéminee Holland.
  • Luxe maatwerkspeeltafels van Zeline.
  • Kunstenaar Chris Tap toont diverse werken én werkt live aan een nieuw beeld.
  • Exposities van diverse kunstenaars, waaronder Wendy Buiter, Micky Hoogendijk en Noor Huige.
  • Maak kans op een gratis overnachting in Nidum Boetiekhotel.
  • Paaslunch of lekker nabordelen in restaurant Ovum.

Lees hieronder meer over de verschillende shops, showrooms en exposities in Nidum, die je op Tweede Paasdag kunt ervaren.

Afbeelding

Plan je bezoek

Laat je op Tweede Paasdag inspireren en breng een bezoek aan Nidum. In het house of inspiration vind je alles op het gebied van interieur, design, lifestyle en kunst. Lees hieronder meer over het inspiratiecentrum in Grave.

Showroomsale bij Bogarden Buitenmeubilair

Profiteer tijdens Inspirerend Pasen in Nidum van aantrekkelijke kortingen bij Bogarden Buitenmeubilair. Het high-end merk maakt ruimte voor de nieuwe collectie van 2023 en biedt geselecteerde showroommodellen van Borek, Max & Luuk en YOI aan met 20% korting. Bezoek op Tweede Paasdag de showroom van Bogarden in het house of inspiration om de beschikbare modellen te bekijken en dit voorjaar te genieten in je tuin vanaf een mooi buitenmeubel.

Showroomsale bij Keijser&Co

De adviseurs van Keijser&Co zijn de hele dag aanwezig om je te adviseren over de maatwerkcollectie van het interkeurmerk. Sinds kort heeft het merk ook een eigen karpettencollectie: Keijser&Co Carpets. Je maakt in de sfeervolle showroom van Keijser&Co kennis met zowel de meubelen als de karpetten. Dankzij de vele maatwerkmogelijkheden stel je zelf (of met behulp van een adviseur) je droominterieur samen. Zo zijn de gestoffeerde meubelen mogelijk in iedere gewenste stof en zijn er veel afmetingen en afwerkingen mogelijk bij de houten meubelen, zoals de eetkamertafels en wandkasten. Met een karpet op maat word je droominterieur werkelijkheid! Momenteel houdt Keijser&Co een showroomsale, om ruimte te maken voor de nieuwe collectie. Bezoek de showroom op Tweede Paasdag om te profiteren van een maatwerkmeubel met een aantrekkelijke korting!

Ervaar de bio-ethanol haarden van Chéminee

Op Tweede Paasdag laat Chéminee Holland zien hoe stijlvol en warm de bio-ethanolhaarden van Planika zijn. Ze zijn uniek in hun soort, door het creëren van vuur zonder geur, as en roet. Er is geen rookkanaal nodig, waardoor je de haard om iedere plek kan toepassen. In Nidum ervaar je de vele maatwerkoplossingen dankzij de unieke samenwerking met Nidum partners: haarden met natuursteen van Cosentino of een unieke afwerking van Veracious

Primeur voor Nederland: Cheminée presents Planika showt op Tweede Paasdag de nieuwste gesloten bio-ethanol haarden van Planika in de showroom in Nidum in Grave. Dit zijn driezijdige haarden met glas, welke branden op bio-ethanol en welke zijn uitgerust met de veilige BEV-technologie. Ze zijn bekleed met Dekton van Cosentino genaamd Daze en Laurent. Het is ook mogelijk om de haarden met andere materialen af te werken, zoals met stukwerk, leer of houten strookjes. Ook nieuw is model Porto, een vrijstaande haard die overal te plaatsen is en over dezelfde veilige techniek beschikt.

Shop & Win bij Nidum Store

Verwen jezelf of een ander met een mooi cadeau van Nidum Store. In de store of inspiration vind je alles om je leven iets mooier te maken. Haal het voorjaar in huis met de nieuwe collectie van Silk-ka of een kleurrijk boek van Assouline. Of kies voor een leuk setje of een warme en hippe sweater van Love Stories. Ook voor een uniek parfum, bijzondere sierraden of kwaliteitshanddoeken ben je bij Nidum Store aan het juiste adres. Voor de culinaire liefhebbers heeft de concept store niet alleen een mooie olijfolie, lekkere pasta, Deense delicatessen, maar ook mooi servies van Sergio Herman en Dutch Deluxes. Bezoek op Tweede Paasdag deze store of inspiration en ga met de meest unieke items naar huis! Alleen op Tweede Paasdag maak je kans op leuke prijzen:

Win een gratis CarlieV set
Bij aanschaf van een CarlieV product mag je draaien aan de roze GumBall machine. Vind jij het gouden ei, dan win je een gratis CarlieV set! De oorbellen passen bij iedere outfit en je kunt zelf mixen&matchen.

Win een Spring Selectie Box van Lakrids by Bülow
Speciaal voor de liefhebbers van de Deense delicatesse Lakrids by Bülow wordt er een Spring Selectie Box verloot onder iedereen die een Lakrids product koopt die dag. Daarnaast ontvangt iedereen die iets koopt bij Nidum Store een zakje met twee Lakrids, om thuis van te genieten bij je inspirerende aanschaf!

Gratis make-up touch-up
Op Tweede Paasdag ontvang je een gratis touch-up en make-up advies door onze visagiste met de producten van Delilah. Leuk voor een nieuwe voorjaarslook of om kennis te maken met de mooie producten van dit diervriendelijke merk. Schrijf je in voor het advies via info@nidumstore.nl.

Ervaar de maatwerkspeeltafels van Zeline

Op Tweede Paasdag ervaar je in Nidum de bijzondere maatwerkspeeltafels van Zeline. Zij tonen in Nidum een design voetbal- en tafeltennistafel. Indoor tafeltennistafel Faspendezza Dada is een vaste tafeltennistafel, die ook ideaal is om aan te zitten en of te werken. Het model is gemaakt in Italië en het ontwerp is van Basaglia + Rota Nodari. Nieuw zijn de design voetbaltafel en de kunst tafeltennistafel van Ropp Scholten. Kom op 10 april deze luxe speeltafels bekijken in het house of inspiration!

De levensechte beelden van Chris Tap

Chris Tap houdt van krachtige dieren die karakter uitstralen. Hij beeldhouwt, giet en polijst ze tot prachtige poses. Dieren met een sterke uitstraling, zoals de jaguar en de leeuw, zijn zijn kenmerk. De sculpturen van Chris zijn te zien in bekende galerieën, luxe huizen en in de vorm van awards. Voor het Nederlands Elftal creëerde hij een levensgrote oranje leeuw. Op Tweede Paasdag maak je kennis met deze unieke werken en de maker van de beelden.

Win een overnachting in Nidum Boetiekhotel!

In april openen de deuren van Nidum Boetiekhotel. Bezoekers van Nidum kunnen zich op Tweede Paasdag bij de entree inschrijven voor de nieuwsbrief en maken daarmee kans op een overnachting in een monument. Wil jij gratis overnachten in ons nieuwe boetiekhotel? Kom dan op Tweede Paasdag naar Grave en schrijf je in bij de hospitalitydesk bij de entree aan de Sint Elisabethstraat 35. Het Boetiekhotel heeft zes kamers, die door verschillende interieurontwerpers zijn ingericht. Daardoor heeft iedere kamer zijn eigen uitstraling, maar in iedere ruimte zijn de monumentale details zichtbaar. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de realisatie van de kamers, maar naar verwachting ontvangen we in april de eerste gasten. Volg Nidum Boetiekhotel op Instagram om op de hoogte te blijven van de opening.

Culinair genieten bij Ovum

Het inpandige restaurant Ovum biedt op beide paasdagen een culinair menu aan. Op Eerste Paasdag geniet je van een speciaal vijfgangenmenu tijdens lunch en diner. Ook op Tweede Paasdag wordt het Paasmenu tijdens de lunch aangeboden. We raden je aan om hiervoor te reserveren. De bezoekers van Nidum op Tweede Paasdag kunnen een terecht voor een kopje koffie of een borrel. Het restaurant is stijlvol ingericht en in een van de sfeervolle ruimtes kun je de opgedane inspiratie op je in laten werken. Let op: in verband met de Paaslunch is borrelen tot 17.00 uur mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Kunst

Tijdens Inspirende Pasen maak je in Nidum ook kennis met de kunst van Wendy Buiter, Contempera, Micky Hoogendijk, Noor Huige en Carina Wagenaar. Chris Tap is een van de aanwezige kunstenaars op Tweede Paasdag. Je ervaart zijn levensechte beelden die hij exposeert in het house of inspiration in Grave en hij vertelt je graag meer over zijn werken.

Plan je bezoek

Nidum is gevestigd in het monumentale Arsenaal in Grave. De entree is gratis en er zijn diverse parkeermogelijkheden. Bekijk ze hier.
Het house of inspiration is op Tweede Paasdag geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Op Eerste Kerstdag is Nidum gesloten.

Nidum
House of inspiration
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave