Home Nieuws & Inspiratie Coming soon: Nidum

Coming soon: Nidum

Foto van nidum
nidum
De binnentuin van Nidum

In de herfst van 2021 worden de deuren van Nidum geopend! We kunnen niet wachten om iedereen ons house of inspiration te laten zien, na meer dan een jaar renoveren, verbouwen en inrichten. Wij hopen jullie eindelijk te kunnen verwelkomen!

In 2019 hebben Aard Keijser en Lonneke van der Weyden het Arsenaal gekocht. Omdat het lange tijd leeg had gestaan was er eerst een grondige renovatie nodig. Na een intensieve voorbereiding zijn de eerste werkzaamheden gestart in het begin van 2020. Sindsdien is er door onze partners hard gewerkt aan het opknappen van het monument.

Wie ons op social media volgt heeft gezien dat dit al flink wat vruchten heeft afgeworpen. Naast de volledige renovatie van het pand, is de entree vervangen door een moderne doorgang van glas en staal. Dit levert een bijzondere combinatie op van modern en monumentaal. Door de hoge ramen aan beide zijden van de doorgang, kijk je bij binnenkomst de vernieuwde binnentuin in. Zo krijg je meteen het gevoel dat je op een bijzondere plek bent. Een plek waar je je thuis kunt voelen, in een inspirerend warm nest. De showroom, shops, exposities en evenementen en dragen daar een steentje aan bij. Je kunt overal inspiratie opdoen.

Na het opdoen van alle indrukken kun je een moment van rust nemen in Ovum, het restaurant van Nidum. Onder het genot van een lunch, diner of borrel laat je alles op je inwerken. Je maakt de beleving compleet door je bezoek te combineren met een overnachting in Nidum Boetiekhotel. In een van de zes unieke kamers, allen ingericht door verschillende vooraanstaande Nederlandse interieurontwerpers, kom je tot rust in een inspirerende stijlvolle ruimte met monumentale details. De kamers zijn voorzien van producten van de partners in Nidum, waardoor ze ook fungeren als experience rooms. Mocht je niet overnachten in het boetiekhotel, dan kun je alsnog sfeerproeven en ervaren wat de kamers jou kunnen bieden.

Je kunt het gevoel van Nidum mee naar huis nemen door een bezoek te brengen aan Nidum Store. Naast luxe geurkaarsen, mooie sierkussens en bijzondere sieraden wordt ook servies, koffie en olie uit Ovum verkocht. Zo geniet je thuis ook van de producten die Nidum zo bijzonder maken.

De exacte openingsdatum is op dit moment nog niet bekend. Volg ons op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.