Home Lifestyle winkels
Thumbnail for Lifestyle winkels
Pianovleugel van het Pianometropool
Thumbnail for Lifestyle winkels

Lifestyle winkels

lifestyle shops
lifestyle showrooms
6.000 m² inspiratie
house of inspiration

Ontdek de lifestyle winkels in Nidum

Nidum is een inspirerend nest met tal van exclusieve shops en showrooms omtrent lifestyle. Ontdek het in het Arsenaal in Grave!

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag10.00 – 18.00
Woensdag10.00 – 18.00
Donderdag10.00 – 18.00
Vrijdag10.00 – 18.00
Zaterdag10.00 – 18.00
Zondaggesloten (*op koopzondagen na)

Contact

Nidum
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave
info@nidum.nl 0486 745 745
Plan je route
AfbeeldingHive Kitchen buitenkeuken NidumAfbeelding

Nidum, house of Inspiration

In het Arsenaal in Grave laat je jezelf exclusief inspireren door de lifestyle winkels in Nidum. Een plek waar professionals samen zijn gekomen en prachtige merken aanbieden op een monumentale locatie. Laat je adviseren door onze partners bij de lifestyle winkels en showrooms en ervaar de beleving van Nidum. Naast lifestyle winkels vind je bij Nidum ook shops en showrooms voor design en interieur en vinden er afwisselende exposities van kunst plaats.

Lifestyle winkels voor iedereen

Nidum is voor iedereen. Zowel voor professionals die streven naar exclusieve lifestyle oplossingen voor hun projecten, als voor de particuliere bezoekers die zijn of haar eigen woning op een unieke wijze wil inrichten. Een unieke verzameling van hoogkwalitatieve partners zorgt ervoor dat de lifestyle winkels in Nidum een variërend, exclusief en uniek assortiment aan kunnen bieden. Strijk neer in Nidum voor inspiratie in onze lifestyle winkels en showrooms en ontdek de veelzijdige oplossingen voor binnen én buiten. Iedereen is welkom in de lifestyle winkels en de adviseurs staan graag voor je klaar voor de optimale inspiratiebeleving in Nidum. Ondervind zelf de talloze maatwerkmogelijkheden in ons house of inspiration en plan een afspraak in bij de gewenste partner voor een passend advies.

AfbeeldingAfbeeldingWijn in Nidum Grapelife
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Unieke lifestyle winkels

Laat onze lifestyle partners de unieke Nidum beleving verzorgen, met een combinatie van exclusieve lifestyle winkels en showrooms, advies op maat en de talloze mogelijkheden tot maatwerk. Denk verder dan de standaard en ontdek de bijna eindeloze opties van onze partners tot maatwerk. Zij denken met alle liefde mee voor de optimale en meest unieke invulling van jouw woning, project, ruimte of andere wens. Maak indien gewenst een afspraak met één van onze partners of kom vrijblijvend langs in Nidum in het Arsenaal in Grave om inspiratie op te doen. Een garantie voor een advies en oplossing op maat in een inspirerende omgeving. Droom weg bij de lifestyle winkels en showrooms in Nidum en plan je bezoek naar Grave!

Inspiratiebron in lifestyle

Leer meer over onze lifestyle partners en het vakmanschap achter de unieke producten van de lifestyle winkels en showroom in Nidum. Nidum biedt een bijzondere samenstelling van lifestyle partners die allen iets unieks toevoegen aan de inspirerende beleving. Kom langs in ons house of inspiration en ontdek op welke manier jij geïnspireerd raakt door onze lifestyle winkels en showrooms.

Kom voor een maatwerk audio- en video experience met de domotica-oplossingen van Mr. Beau. Ga voor het vakmanschap met horlogemakersprecisie van Pianometropool. Kies het wijnaanbod dat optimaal aansluit bij jouw smaak met de selectie wijnen vanuit meer dan 100 wereldwijde wijnhuizen van Nidum Wines. Of verdwaal door de diverse, maar exclusieve lifestyle producten in de Nidum Store. Voor ieder wat unieks en voor ieder wat wils. Bezoek Nidum in het Arsenaal in Grave en ontdek zelf op welke manier Nidum jou gaat verbazen!

AfbeeldingAfbeeldingKoffie voor horeca van Smit&Dorlas