Home Inspiratielab
Afbeelding

Een ruimte vol inspiratie

Met de juiste combinatie van materialen, kleuren en structuren komt een interieur tot leven. Het Inspiratielab maakt het mogelijk om in één inspirerende ruimte alle materialen te bekijken en zo de ideale combinaties samen te stellen. De partners in het Inspiratielab tonen hier hun collectie en met de stalen krijg je een goede indruk van de vele mogelijke materialen. Van houten vloeren tot gietvloeren en van stoffen tot wandbekleding. In deze inspirerende ruimte stel jij een droominterieur samen!

Wil jij de materialen en kleuren ervaren van de verschillende partners in het Inspiratielab? Plan dan een bezoek in aan Nidum. Voor meer informatie en een juist advies kun je een afspraak inplannen. Je vindt de contactgegevens op de pagina van de gewenste partner uit het Inspiratielab.

Projecten komen tot leven

Ons house of inspiration is voor iedereen. Ook voor de architecten, stylisten en interieurontwerpers, die in Nidum een project op professionele wijze met onze partners kunnen realiseren. Het Inspiratielab biedt interieurprofessionals de mogelijkheid om samen met onze professionals de juiste materialen te bekijken en selecteren, om zo ieder project tot een succesvol resultaat te brengen. De klant is ook van harte welkom om kennis te maken met de vele mogelijkheden die het Inspiratielab biedt.

Materialen