Home Design stores
Thumbnail for Design stores
Thumbnail for Design stores

Design stores

design shops
design showrooms
6.000 m² inspiratie
house of inspiration

Ontdek de design stores in Nidum

Nidum is een inspirerend nest met tal van exclusieve shops en showrooms omtrent design. Ontdek het in het Arsenaal in Grave!

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag10.00 – 18.00
Woensdag10.00 – 18.00
Donderdag10.00 – 18.00
Vrijdag10.00 – 18.00
Zaterdag10.00 – 18.00
Zondaggesloten (*op koopzondagen na)

Contact

Nidum
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave
info@nidum.nl 0486 745 745
Plan je route
AfbeeldingAfbeelding

Nidum, house of Inspiration

In het Arsenaal in Grave laat je jezelf exclusief inspireren door de design stores en showrooms in Nidum. Een plek waar professionals samen zijn gekomen en prachtige merken aanbieden op een monumentale locatie. Laat je adviseren bij de diverse design stores en showroom en ervaar de beleving van Nidum. Naast interieurwinkels vind je bij Nidum ook shops en showrooms voor design, lifestyle en kunst.

Design stores voor iedereen

Nidum is voor iedereen. Voor particulieren die op zoek zijn naar design merken voor de inrichting van hun huis, maar ook voor de professionals die in Nidum een project op met exclusieve design oplossingen wijze met onze partners realiseren. Door de combinatie van onze partners biedt Nidum een uitgebreid en zeer gevarieerd aanbod van unieke, luxe en exclusieve merken. Onze partners beschikken over exclusieve, unieke en uitgebreide assortimenten, variërend van maatwerkmeubelen voor binnen én buiten, wanddecoratie, lampen en meer. Je bent van harte welkom bij de design stores en showrooms in Nidum! De designs stores en showrooms van onze partners garanderen een exclusief, stijlvol en kwalitatief aanbod. In het house of inspiration vind je inspiratie met eindeloze mogelijkheden voor maatwerk.

AfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeelding

Exclusief design

In Nidum zorgen onze partners voor een exclusieve beleving door een combinatie van hoogkwalitatieve producten en oplossingen voor jouw interieurvraag. De partners voorzien je graag van maatwerkadvies en lichten graag de vele mogelijkheden toe. Je kunt hiervoor een afspraak maken bij de gewenste partner. Zij denken graag mee over passende verlichting of hoe je de woonkamer optimaal kan inrichten met de beschikbare ruimte en elementen. Door de combinatie van onze design stores en showrooms kun je bij Nidum terecht voor al je design, interieur en lifestyle vragen. Ontdek het zelf en droom weg bij de inspirerende design stores en showrooms in Nidum!

Bijzonder vakmanschap

In Nidum vertellen al onze partners een uniek en bijzonder verhaal. We brengen partners met design stores en showrooms samen die bijzonder deskundig zijn in hun werkveld om zo van Nidum een waar house of inspiration te creëren. Ontdek op welke manier onze partners jouw woning of project van unieke en stijlvolle elementen kunnen voorzien.

Chique en duurzame toepassingen van leer in high end interieurdesign van Alphenberg. De unieke uitstraling van de gepersonaliseerde design lampen van BY EVE. Ontdek hoe The Furnery bijzondere materialen kan toepassen in interieurbouw voor jouw interieurdroom. Dit is slechts een greep van wat de design stores en showrooms in Nidum te bieden hebben, dus haal inspiratie uit de stijlvolle showrooms en maak kennis met de deskundigheid van onze partners.

AfbeeldingAfbeelding